مرحبا 
 

Wie is Taal Leeft?

Taal Leeft is een nieuwe taal- en inburgeringsschool voor Gouda en de regio. Kom je bijvoorbeeld niet uit Gouda, maar uit Boskoop, Zevenhuizen, Waddinxveen, Nieuwerkerk aan den IJssel of elders uit de regio, dan kun je ook prima bij ons terecht!

Onze missie is dat taal de sleutel is tot een zelfredzaam bestaan. Wij bieden je met onze inburgeringslessen, samen met gekwalificeerde docenten een goede start in de Nederlandse maatschappij. We dagen je uit om jezelf te ontwikkelen, maar vooral ook om gebruik te maken van je eigen talenten!  We helpen je dat  'zaadje te planten' zodat je zelf de vruchten kunt oogsten!

Bij Taal Leeft! Leer je de taal ook samen met andere studenten waardoor de communicatie nog veel beter wordt. 


Specialismen

Wij zijn gespecialiseerd in:

* Inburgeringscursussen

* NT2-cursussen

* Alfabetisering cursussen

* ONA-Training


Keurmerk Blik op Werk en kwaliteitsinspectie ITTA

Wij bieden vanwege ons aspirant keurmerk van Blik op Werk de mogelijkheid dat de inburgeringslessen worden gefinancierd door Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO). Hierover kunnen wij nadere informatie verstrekken zoals de voorwaarden. Voor meer informatie over ons keurmerk zie ook: https://www.blikopwerk.nl/zoeken/taal-leeft


Op 2 september kregen wij geweldig nieuws!

Taal Leeft! heeft een positief resultaat behaald bij de kwaliteitsinspectie door ITTA kennisinstituut voor Taalontwikkeling. Begin augustus dit jaar heeft ITTA de kwaliteitsinspectie “Toezicht in de klas” uitgevoerd waarbij twee kwaliteitsonderdelen werden bekeken: didactiek en cursistbegeleiding. Met dit resultaat voldoen wij hiermee aan de gestelde normen rondom kwaliteit van het onderwijs.

Wij zijn trots op het in korte tijd bereikte resultaat. We zijn er vooral trots op dat onze docenten, medewerkers en cursisten dit mogelijk hebben gemaakt. Iedereen hartelijk bedankt voor jullie inzet en het vertrouwen in ons!


Samenwerkingsverband

Taal Leeft! werkt samen met Vluchtelingenwerk Waddinxveen.


Vacatures

Wij zoeken een nieuwe collega's!NT2-docent
Vacature NT2 docent_mei 2021.pdf (129.15KB)
NT2-docent
Vacature NT2 docent_mei 2021.pdf (129.15KB)Heb je interesse, of ken je iemand die mogelijk interesse heeft?

Stuur dan jouw cv met een motivatiebrief naar taalleeft@gmail.com, of neem contact op met Monique Bosboom, telefoonnummer 06-408 93 114.
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn